Barion Pixel

Két csoport – mely néha egy.

Csoportvezetők:

Kun és Halász, egy Péter és egy Szilvi

 

Két csoport – mely néha egy – a belső és a külső egyensúly megtalálásáról, a pólusokról és az egyre inkább el- és összemosódó határokról, férfi és nő között

Nagy változásban vagyunk nők és férfiak. Átlendült az inga a túloldalra. Ami önmagában természetes, csak mintha kicsit sokat időzne azon a bizonyos túloldalon. Férfiak az eddig árnyékban tartott  nőies oldalukat élik, a nők pedig a férfias oldalukat – anélkül, hogy az éppen aktuális egyensúlyt keresnék a kettő relációjában. Néha ijesztő, néha elkeserítő, mert közben azért kitartóan keressük az igazi férfit, az igazi nőt. Van hogy egymásra mutogatunk, és van hogy magunkat bántjuk. Közben születőben van egy teljesen új női-, és férfi minta. Olyan, ami előtte nem volt. Mert már megismertük, megéltük és integráltuk a másik oldalt. 

De vajon tényleg megismertük?

Tényleg megéltük? 

Ha foglalkoztatnak a fenti kérdések, szeretettel várunk ezen a különleges csoporton, ahol a férfiak és a nők párhuzamosan dolgoznak, külön körben és mégis időnként összeérve. Ezen összeérések lehetőséget adnak arra, hogy konkrét visszajelzést kapj, amivel dolgozol.

Ebben a csoportban arra hívunk, hogy maxold ki férfiként a női, nőként a férfi oldalad, mert paradox módon így tudunk egy integrált, valódi női-, és férfi minőségbe lépni!

Szeretettel várunk ezen a különleges csoporton, ahol a férfiak és a nők párhuzamosan dolgoznak, külön körben, időnként összeérve. 

A csoporton testorientált, saját élmény alapú módszerekkel dolgozunk, Integrál szemléletben és Gestalt megközelítéssel; Finoman balanszírozva az egyéni- és csoportos tanulás mezsgyéjén. 

Napjainkban mi nők elférfiasodtunk, túlzásba vittük függetlenségi harcunkat, észrevétlenül beálltunk a férfi helyére. Nem akartuk tovább az áldozati nő szerepét játszani, és megmutattuk, hogy vagyunk olyan tökösek, mint a férfiak. Vezetőkké váltunk, erőssé és függetlenné, csak közben elvesztettük nőiségünket és kiszorítottuk magunk mellől a FÉRFIT. És most meg ettől szenvedünk, hiányzik a férfi. Ez egy szükségszerű evolúciós lépés volt, melyben felfedeztük, megéltük eddig árnyékban tartott animusunkat – férfi oldalunkat.

Most ideje továbblépni, – nem vissza az áldozati női létbe – tovább az integrált nőbe, aki képes a függetlenségre, de képes a lágyságra, befogadásra, vezetés helyett a követésre. Ideje felfedezni az esszenciális női minőségünket – azt a buja, táncoló, áramló energiát, mely maga az élet – lüktet és táplál. Ezt először női körben találhatjuk meg, egymásnak mintát adva, felvállalva sebezhetőségünket. Megtapasztaljuk, hogy nő a nőnek nem konkurenciája többé, hanem NŐVÉRE. Először a nő tudja gyógyítani a nőt, hogy aztán kiteljesedve, megmerítkezve a nőiség tápláló energiájában segíteni tudja a férfit. És így helyreálljon világunkban a kibillent egyensúly a FÉRFI és a NŐ között.

Férfiként mind a mai napig harcosként működünk; függetlenül attól, hogy harcunkat valamilyen irodai környezetben, vagy a virtualitás adta térben, esetleg egy sokkal klasszikusabb (munka)körben vívjuk meg. Egy biztos: minden esetben sebeket adunk és kapunk – amely sebek közül sok a láthatatlan és/vagy védhetetlen találat. Ami nem jelenti azt, hogy ezeket ne kellene/lehetne gondozni. Ennek első lépéseit a férfikörben gyakoroljuk, lépésről-lépésre: magunk felé megnyílva, majd a férfitársak támogató/megtartó erejére hagyatkozva, míg végül a női segítő térbe is beengedve magunkat.

A férfi a forma, a nő a tartalom – tartja a mondás… De mégis, a XXI. században miféle formát ölthetünk férfiként? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Vannak-e hozzá mintáink? Hogyan támaszkodunk másokra, kérünk-e segítséget, megmutat(hat)juk-e, ha elakadtunk, ha fájunk, ha nehézben vagyunk? Az együtt töltött időben saját-élményen keresztül keressük a válaszokat ilyen és ehhez hasonló kérdésekre, miközben megtapasztaljuk a szabadságot és az egyszerűséget és megtanuljuk felismerni és értékként kezelni a hétköznapi férfi minőséget. Tesszük ezt úgy, hogy feszegetjük a határainkat, ránézünk a versengő harcos énünkre és adott pontokon beleállunk a FÉRFI minőségbe, hogy a NŐI tükrön keresztül egyensúlyt találjunk. Amint kint, úgy bent.

A csoporton test-orientált és élmény-alapú módszerekkel dolgozunk – bodywork, Gestalt, natuREquest.

Ez a program kizárólag önismereti célra használható, nem helyettesíti a pszichoterapeutai, pszichiátriai vagy orvosi tanácsadást.

Részletek és jelentkezés

Nincs aktuális  időpont 

Időpont: 2024. jűnius 6-9. csütörtök 15 órától vasárnap 17 óráig

Helyszín: Kisnyalka tanya – férfiak egy légtérben matracokon kerülnek elhelyezésre, nők 2-5 fős szobákban

Étkezés: napi 3x vegetáriánus étkek

Részvételi díj:

  • Normál részvételi díj: 166 000 Ft
  • Támogatói részvételi díj: 188 000,- Ft
  • Támogatott részvételi díj: 144 000,- Ft

Ha teheted, kérlek, támogass olyan résztvevőket, akik nehezebben teremtik meg az anyagi feltételeit az önismereti útjuknak. Ez esetben a támogatói árat válaszd.
Ha szükséged van segítségre ahhoz, hogy el tudj jönni a csoportra, kérlek, az űrlapon jelezd, hogy a támogatotti árat választod.

Foglaló: 30.000,- Ft, amely elveszik, ha nem tudsz jönni. 

A fennmaradó összeget a helyszínen, készpénzben tudod kiegyenlíteni.

Nőként a foglalót, fizetheted kártyával, vagy utalással, a visszaigazoló levélben erről bővebb információt küldünk.
Férfiként az előlegfizetésről információt pedig Halász Pétertől kapsz majd jelentkezésed visszaigazolásáról szóló emailben.
 

Ha nem jártál még nálunk csoporton, jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egy előzetes interjút egyeztessünk. A nőkkel Kun Szilvi, a férfiakkal Halász Péter interjúzik.

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@kunszilvi.hu e-mail címen.

helyszín

Farkaskútvölgy

Itt irakozhatsz fel friss hírekért a hírlevelemre

Ígérem, nem árasztom el a postafiókodat, én sem szeretek túl sok hírlevelet kapni. Havonta 1 vagy 2 levelet küldök, melyben értesítelek az aktuális programjaimról, újdonságokról, kedvezményes jelentkezési lehetőségekről.

Bevásárlókosár1
Összesen
33 000 Ft
Végösszeg
33 000 Ft
Vásárlás folytatása
1