Barion Pixel

Ragyogj! – Nőiségünk ünneplése

A nyári napforduló és a júniusi telihold egy gyönyörű apropó arra, hogy megünnepeljük magunkban a nőt. Hogy megismerjük, hogy felemeljük, hogy megmutassuk sebezhetően úgy, ahogy bennünk él. 

Tarts velünk ebben a 4 napban és adj teret annak a nőnek, aki igazán vagy – hozd el és ünnepeld ragyogásod!

Sokat beszélünk arról, hogy nőként mennyi dolgunk van korábbi sérüléseinket meggyógyítani, a minket ért bántásokat megbocsátani, a fájdalmainkat elengedni. Sokat beszélünk a félelmekről, a küzdelmekről, a nehezekről és keveset arról, hogyan ünnepeljük, éltessük bennünk a nőt. Pedig ez is egy fontos női minőség. 

Ez a 4 nap most az örömről szól.

Az egymáshoz érésről, a támogatásról, a női minőségeink ünnepléséről. 

Mire számíts ezen a csoporton?

Arra, hogy a benned mélyen eltemetett nőt feléleszted. Arra, hogy olyan részeiddel találkozhatsz, amikről talán sejtetted, hogy benned élnek, de talán még sosem merted vagy tudtad előhozni magadból. Arra, hogy találkozol azzal a nővel, aki vagy. A derűs, a mókás, a jókedvű, az éneklő, a táncoló, a felszabadult, boldog nővel. Ahhoz, hogy mindez megtörténhessen, csoportvezető társaim lesznek Huncik Kata és Diriczi Tekla is. 

Megtapasztaljuk a női archetípusok gazdagságát, a szakrális érintést, elmélyülünk a vízben, mint igazi női alapelemben, lesznek bodywork gyakorlatok, jin jóga, zene, ének és tánc. 

A csoporton nagyrészt testünkkel dolgozunk, tehát sok mozgással, érintéssel kapcsolódunk, és kerülünk közelebb önmagunkhoz, illetve egymáshoz. A csoporton való részvétel nem igényel előzetes bodywork, vagy mozgás/tánc tapasztalatot, azonban önismereti jártasságot igen.

Időpont: 2024. június 20-23. csütörtök 11-től vasárnap 17-ig

Helyszín: Radhe Resort – 8699 Somogyvámos, Táncsics M. u. 7.

Részvételi díj: 156.000 Ft,  amely magában foglalja a szállás, a vegetáriánus étkezés és a csoport díját. Étkezésnél vegán, gluténmentes, illetve laktózmentes verzió is kérhető, 5.000,- Ft-os felár ellenében.

A jelentkezésed 30.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé és elveszik, ha mégsem tudsz eljönni.

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk. 

A foglaló fizetésről a jelentkezés visszaigazolásáról szóló levélben küldünk információt.

Fontos: csak akkor ajánlom az eseményt, ha voltál már bodywork csoporton, családállításon, vagy pszichodrámán, illetve egyéb, a testtel is dolgozó önismereti folyamatokon, mert ezen az alkalmon is sokat dolgozunk magunkkal – érintésekkel, mozgással, kapcsolódásokkal. Ne egy tanfolyamra számíts!

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@kunszilvi.hu e-mail címen.

visszajelzések

helyszín

Magnet Ház
Budapest

visszajelzések

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0