Barion Pixel

Szabad áramlás – nyári tábor

10 napos tábor, ahol átadod magad az élet szabad áramlásának és megéled határtalan önmagadat.

A 10 nap során ebben az évben a valódi, korlátok és álarcok nélküli “Együtt-ség” lesz a fókuszunk. Szeretném, hogy te is megtapasztald azt a felszabadult önmagadat, aki olyan emberek között tudsz lenni, akik elfogadnak, akik támogatnak, akik között minden szinten fel tudod vállalni lebelsőbb énedet.

Évről-évre csodálatos csapat gyűlik össze ezeken a nyaralásokon, akikkel igazán érezni lehet a közösséget, és a valódi közösségeknek a megtartó szertet-erejét. Mindezt a sziget gyönyörű eneriájával támogatja – körbeölel minket, elrejt minket, felszínre hoz minket.

Mire számíthatsz?

Reggelente közös megditációval és testgyakorlással kezdünk. Napközben lesznek önismereti csoport folyamatok többnyire kint a természetben, sok nyaralás, közösségi programok, játék, esténként pedig néha szabad tánc. Az integrál szemlélet emberképével dolgozunk testi, lelki, szellemi szinten.

A táborban minden érted van, de nem biztos, hogy úgy ahogy te akarod. Ha átadod magad az áramlásnak, az élet pont olyan dolgokkal ajándékoz meg, amikre éppen szükséged van, amik gyógyítanak, előre visznek. Az élet mozgás, állandó változás, amit sokszor az akaratunkkal, az örökös kontroll kényszerünkkel megakasztunk. Amikor megadod magad, és megengeded, hogy minden pillanat az itt és most-ból bontakozzon ki, együtt áramolsz a létezéssel.

Az 1. nap délután érkezünk meg a szálláshelyünkre, ahol finom vacsora vár minket és kora esti tábornyitással, ismerkedéssel kezdünk.

A tábor során 2 nap szabad program lesz, ahol dönthetsz arról, miként éled meg az áramlás szabadságát. Ezeken a napokon csak reggeli van.

Időpont: 2024. július 14-23

Helyszín: Horvátország, Hvar sziget

Részvételi díj: 140.000,- Ft + 220 EUR a helyszínen, mely tartalmazza a szállás és a csoport foglalkozások díját valamint a napi kétszeri étkezés költségeit – reggelit és ebédet.

A fizetés 2 részletben történik:
  1. foglaló:  80.000,- Ft, melyet lemondás esetén sem tudunk visszatéríteni
  2. a helyszínen készpénzben fizetendő:  60.000,- Ft + 220 euro

Max. létszám: 18 fő

A jelentkezésnél kérlek, vedd figyelemben, hogy jogszabályi rendelkezések értelmében KATA-s vállalkozóként számlát csak magánszemély részére állíthatok ki.

Étkezés

A részvételi díj két étkezést, reggelit és késői ebédet tartalmaz, amit vegetáriánus szakács készít el a helyszínen. A két szabadnapon csak reggeli van, mint közös étkezés. A közelben található egy Tommy szupermarket, valamint 5 perc sétára kávézók, pékségek. 

Szállás

Vrboska városkában, kényelmes apartman házban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik egy mini konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van. Ágyneműt kapunk, de törülközőről és wc papírról gondoskodnunk kell. Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Utazás

Telekocsikat szervezünk a résztvevőkkel. Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezd, ha te szívesen jönnél kocsival, vagy ha fuvart keresel. A várható oda-vissza útiköltség 45.-55.000 Ft körül alakul (ez a kocsi típusától, az aktuális benzin és autópálya díjaktól enyhén változhat) Az útvonalról itt tudsz meg bővebbet: http://www.hvarsziget.hu/utazas/

Egyéb

A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a Euro. Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon apró kavicsos, máshol többnyire sziklás.

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk. Kérlek, a foglalót csak az interjú után fizesd be.

A foglaló fizetésről a jelentkezés visszaigazolásáról szóló levélben küldünk információt. 

Ha nem jártál még nálam, fontos: csak akkor ajánlom az eseményt, ha voltál már bodywork csoporton, családállításon, vagy pszichodrámán, illetve egyéb, a testtel is dolgozó önismereti folyamatokon, mert ebben a táborban is sokat dolgozunk magunkkal – érintésekkel, mozgással, kapcsolódásokkal.  

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@kunszilvi.hu e-mail címen.

helyszín

Vrboska
Hvar-sziget, Horvátország

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0