Barion Pixel
A csoporton találkozhatsz belső gyermek énrészeddel, a kapcsolódáson keresztül töltheted, erősítheted, hogy ezáltal a hétköznapi életben tudatosabb felnőttként élj. A folyamat során felhozhatod a gyermek éveid során megélt és elzárt élményeket, érzéseket. Kapcsolódhatsz a dühödhöz, a fájdalmadhoz és a vágyaidhoz – hogy átdolgozd a negatív élményeidet és hiányaidat, hogy ezáltal integráltabb, kiegyensúlyozottabb legyen a felnőtt életed.

Ez a csoport neked szól, ha:

Gyermekkorunk legnagyobb sérülése általánosságban az, hogy nem úgy szerettek, ahogy arra szükségünk volt. Ennek megnyilvánulása többféle lehetett: megszégyenítettek, vertek, kiabáltak velünk, butának, értéktelennek címkéztek, versengésre kényszerítettek, stb. Ennek a fájdalmát gyerekként csak úgy tudtuk elviselni, hogy létrehoztuk saját védelmünket, burkainkat, falainkat, befagyottságunkat. A védelmünk akkor életmentő volt, felnőttként viszont akadályoz. A gyógyítási folyamatban visszamegyünk gyermekkorunk szakaszaiba és lezárjuk “befejezetlen ügyeinket”.

A csoporton testorientált önismereti módszerekkel dolgozunk, bodywork és integrál core gyakorlatokat valamint pszichodramatikus elemeket használunk.

Ez a program kizárólag önismereti célra használható, nem helyettesíti a pszichoterapeutai, pszichiátriai vagy orvosi tanácsadást.

Következő csoport várható időpontja:

2024. március

Az oldal alján iratkozz fel a hírlevélre és értesítünk, ha már tudsz jelentkezni!

A csoport megtelt, nem tudsz most jelentkezni!

Időpont: 2024. május 23-26. (csütörtök 11h – vasárnap 17h, 4 nap)

Helyszín: Kisnyalka tanya, napi háromszori bőséges vegán étkezéssel

Utazás: egyénileg autóval, a jelentkezők között telekocsikat szervezünk.

Részvételi díj:

  • Normál részvételi díj: 178 000 Ft
  • Támogatói részvételi díj: 196 000,- Ft
  • Támogatott részvételi díj: 160 000,- Ft

Ha teheted, kérlek, támogass olyan résztvevőket, akik nehezebben teremtik meg az anyagi feltételeit az önismereti útjuknak. Ez esetben a támogatói árat válaszd.
Ha szükséged van segítségre ahhoz, hogy el tudj jönni a csoportra, kérlek, az űrlapon jelezd, hogy a támogatotti árat választod.

A jelentkezésed 30 000 Ft előleg befizetésével érvényes, mellyel foglalod a helyedet a csoportba és elveszik, ha mégsem tudsz részt venni. 

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk. Kérlek, az előleget csak az interjú után fizesd be.

Az előleg fizetésről a jelentkezés visszaigazolásáról szóló levélben küldünk információt. 

Ha nem jártál még nálam, fontos: csak akkor ajánlom az eseményt, ha voltál már bodywork csoporton, családállításon, vagy pszichodrámán, illetve egyéb, a testtel is dolgozó önismereti folyamatokon, mert ezen az alkalmon is sokat dolgozunk magunkkal – érintésekkel, mozgással, kapcsolódásokkal. Ne egy tanfolyamra számíts! 

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@kunszilvi.hu e-mail címen.

visszajelzések

A CSOPORTok HELYSZÍNe

Kisnyalka tanya
Nyalka

Itt irakozhatsz fel friss hírekért a hírlevelemre

Ígérem, nem árasztom el a postafiókodat, én sem szeretek túl sok hírlevelet kapni. Havonta 1 vagy 2 levelet küldök, melyben értesítelek az aktuális programjaimról, újdonságokról, kedvezményes jelentkezési lehetőségekről.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0