Barion Pixel

Dühbe jövünk! – Testorientált csoport

A 3 napos csoporton azon dolgozunk, hogy kapcsolódj a haragodhoz és belső erővé tudd transzformálni. Megéled azt, hogy uralod és erőként használod céljaid eléréséhez.

Ez a csoport Neked szól, ha

A csoportról

Az agressziónak két oldala van, az egyik oldalát elutasítjuk, mert pusztító és káros, a másik oldalát az előbbi miatt elfelejtjük használni pedig építeni és fejleszteni tudna, és ez is káros. Az agresszió kettős megjelenését intenzív gyakorlatokon és személyes élményeken keresztül kutatod föl önmagadon belül. Megtanulod elfogadni és használni a pozitív szándékú arcát.

Most légy dühös! Most lehetsz. Most kiadhatod végre magadból és ahogy lecsitul benned, meg is értheted, miért jött létre és mit kezdj vele, ha elhatalmasodik rajtad a hétköznapokban.

A csoporton testorientált önismereti módszerekkel dolgozunk, bodywork és integrál core gyakorlatokat használunk valamint művészetterápiás és dramatikus eszközöket.

Időpont: 2024. május 10-12. 

Pénteken és szombaton 10-19  között, vasárnap 10-17-ig

Helyszín: MagNet Közösségi Ház – Budapest, Andrássy út 98.

Részvételi díj: 90.000 Ft

A jelentkezésed 30.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé és elveszik, ha mégsem tudsz eljönni.

Ha nem jártál még nálam csoporton, a jelentkezésed elfogadását egy előzetes interjú előzi meg, melyet e-mailben egyeztetünk. Ebben az esetben az előleg fizetéssel kérlek várd meg az interjút.

A foglaló fizetésről a jelentkezés visszaigazolásáról szóló levélben küldünk információt.

Fontos: csak akkor ajánlom az eseményt, ha voltál már bodywork csoporton, családállításon, vagy pszichodrámán, illetve egyéb, a testtel is dolgozó önismereti folyamatokon, mert ezen az alkalmon is sokat dolgozunk magunkkal – érintésekkel, mozgással, kapcsolódásokkal. Ne egy tanfolyamra számíts!

További információ vagy kérdés esetén keress bátran az info@kunszilvi.hu e-mail címen.

visszajelzések

helyszín

Magnet Ház
Budapest

visszajelzések

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0