Barion Pixel

A NŐ BELSŐ ÚTJA – könyv

5 970 Ft

Kun Szilvi – A Nő Belső Útja

Útikalauz nőiséged megéléséhez

Hogy emlékezz, ha magadat gyógyítod, az összes nőt gyógyítod, aki előtted járt és az összes születendő lányt, aki még utánad érkezik.

A saját női utam tapasztalataiból, valamint a 15 éves csoportvezetői munkám során összegyűlt tudásból született ez a könyv. Hiszek abban, hogy mi nők tudjuk helyreállítani a világban kibillent egyensúlyt, de ehhez előbb nekünk kell gyógyulnunk, és felvállalnunk sebezhetőségünket. Kimondva ez annyira egyszerű, de valójában egy nehéz folyamat, ami nem megy egyik napról a másikra. Azt látom, hogy először a nő gyógyítja a másik nőt. Nők körében merjük először leengedni a védelmi páncéljainkat és szembenézni az alatta megbúvó sérüléseinkkel. A sebezhetőség lelki meztelenséget jelent, amikor tisztán magadat adod, szívből vagy jelen, maszkok nélkül. A mai korban ehhez a kifejezéshez sok negatív hiedelem társul, ami ellenállást vagy akár félelmet is kelthet benned. Valójában viszont a sebezhetőség a kulcsa annak, hogy megélhesd a nőiességed és érzékenységed.

Ezt a könyvet kérlek, ne úgy olvasd, mint egy regényt vagy mint egy szakkönyvet, és ne is úgy, mint egy tanácsadó könyvet. Ez a könyv ugyanis rólad szól és tőled függ, hogy hova visz. Te döntöd el, mennyit veszel ki belőle. Javaslom, hagyj időt egy-egy fejezet elolvasása után arra, hogy végig gondold, megfigyeld magadban azokat a jelenségeket, amikről olvastál.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0