Barion Pixel

Szabadon Nő – online kurzus

Szabadon Nő – online kurzus

Szabadítsd fel magadban a Nőt!

A nő akkor teljes, amikor minden aspektusát alaposan ismeri és azokkal a mindennapok során odaillően, tisztán és pontosan tud élni. Mint ahogy a szivárvány akkor szép, ha minden színét látod. 

Az együttes egészet a női lélekben a női archetípusok alkotják. A kislány, a szűz, a szerető, az anya, az amazon, a bölcs anya és a papnő mindegyike egy különleges festékszín ebben a palettában, és mindegyik hozzájárul a nő teljességéhez.

Ez a 8 leckéből álló kurzus egy lehetőséget biztosít neked – lehetőséget arra, hogy csatlakozz a benned lakó bölcs nőhöz, aki végtelen szeretettel fogja megmutatni, hogy élheted meg magad teljesnek, élettel telinek, szabadnak.

Miről szól a kurzus?

A kislányról...

…akiben boldogságod gyökerezik. Aki kíváncsi a világra, aki kreatív, aki mindent meg akar ismerni, akinek az egész világ egy játszótér. 

Aki tiszta szívből tud szeretni.

Szólítsd meg magadban ezt a kislányt, belső életöröm forrásodat, engedd meg neki, hogy újra megtanítson téged arra, hogy az élet szép, vidám és szerethető.

A szűzről...

…aki a végtelen lehetőség hordozója benned. Belőle ered az intimitásra való igényed és annak megélési lehetőségei, ő hordozza az álmokat, amiket lelked elérni vágyik, ő a szárnyad, a tehetséged, a lázadásod és a kereted, a szépséged. 

A reménységed.

Érintsd meg magadban őt, hogy lépni tudj álmaid felé, hogy teljes kapcsolatokat tudj kialakítani másokkal. Csatlakozz a lendületedhez, a szabadságodhoz, hogy tiszta szívvel tudj új dolgokba belekezdeni.

A szeretőről...

…aki az érzékiséged forrása, a ragyogásod, a szabadon megélt szexualitásod. Ő az, aki az érzékiség és a szenvedély megtestesítője, és a kapcsolatokban való kiteljesedést hordozza és nyilvánítja meg.

Aki a tüzed és a szenvedélyed.

Ébredj rá arra a részedre, aki tudja, hogy szexualitásában erő és hatalom lakozik, és ezekkel helyénvaló módon élni is tud. 

Az anyáról...

…aki a gondoskodó, odaadó részed. Aki támogat, aki vigyáz, aki törődik, aki védelmez – és nemcsak másokat, hanem téged is. Rajta keresztül csatlakozhatsz a teremtő energiáidhoz, a szeretethez és az elfogadáshoz.

Mindenben segítő patrónusod.

Engedd, hogy megfogja a kezedet, elringasson, és szép szeretetével igazán elhitesse veled, hogy bárhol és bármikor biztonságban vagy, szeretve vagy, megtartva vagy – és érvényesít az életed.

Az amazonról...

…akiben az erőd lakik, a hatalmad,  és a függetlenséged. Segít felvállalni magad, megtalálni a saját utadat és járni rajta rendületlenül. 

Tüzes kard a kezedben, a végtelen magabiztosság.

Hívd őt életre magadban, hogy lásd saját értékeidet, hogy saját szabályaid szerint élhess, hogy megtaláld a célodat, és megvalósításához társakat. 

A bölcs anyáról...

…aki gyógyít, nyugalmat áraszt, és karja bármikor nyitva áll, hogy megöleljen. Ő a gondoskodó, odaadó részed. Aki vezetni tanít, csatlakoztat a belső megérzéseidhez, beavat az élet művésztébe.

Ő a bölcsek bölcse – a világ tudásának hordozója.

Mélyülj el vele és benne, láss a felszín alá, teremts a segítségével, és fogadd szívből a tiszteletet, ami élő bölcsességét megilleti. Gyógyíts és taníts – és gyógyulj , tanulj te is általa.

A papnőről...

…aki a szellemi és spirituális mélységeket képviseli, aki a tudás, az intuíció és a misztikus tapasztalatok forrása benned.

Aki csatlakoztat saját forrásodhoz.

Tanulj két lábbal állni a földön úgy, hogy közben az isteni részedhez is csatlakozol. Éld meg, hogy mélyen bízol az életben és éld meg a hitedet. Légy te magad a változás. Varázsold széppé, ünnepivé, szentté minden napodat.

És arról, hogyan integráld ezeket az archetípusokat magadban...

Egyetlen dologban vagyunk egyformák – hogy mind egyediek vagyunk. Megismételhetetlenek, páratlanok, utánozhatatlanok. Miért érdemes mégis megismerkedni ezekkel az aspektusaiddal? Azért, hogy 

 • tudd, hogy a mostani életszakaszodban melyik részed az aktívabb
 • feltérképezd magadban a hiányokat és a sérüléseket, amik a teljesség megélésének akadályai lehetnek
 • gyógyulni és aztán szabadon élni tudjon benned a NŐ.

Miért vagy itt?

Ez a kurzus megtanít

 • felismerni és kifejezni magadban a nőt
 • feltérképezni magadban, hogy milyen állapotokban melyik archetípusból reagálsz
 • mi van benned elnyomás alatt, vagy éppen túlműködésben
 • hogyan gyógyíthatod meg nőként elszenvedett sérüléseidet
 • hogyan kerülj szerepeid egyensúlyába nőként
 • hogyan tudod felszínre hozni eddig elrejtett képességeidet
 • adekvát módon működtetni a különböző erősségeidet
 • integrálni magadban az eddig szétszakított részeidet
 • felfedezni, hogy egyéni karakterednek melyik női szerep a leginkább komfortos
 • szeretni magad úgy is, ha nem megy mindegyik szerep

Miért készítettem ezt a tréninget?

Mert ez is egy olyan téma, amiről nem lehet eleget beszélni, amivel folyamatosan érdemes dolgozni, hiszen nőként (is) állandó változásban vagyunk. 

SZABADON NŐ – az egyik legfontosabbnak azt érzem, hogy ha már nőként születtünk, nőként éljük az életünket, tudnunk kell, hogy mitől vagyunk azok, mit tanít nekünk az, hogy nők lehetünk. Ahogy a csoportjaimon is, ebben a kurzusban is az a szándékom, hogy egyre mélyebben ismerkedhess meg magaddal, hogy együtt haladjunk az önfelfedezés útján és egyre teljesebben és korlátoktól mentesen élhesd meg az életed.

Ez az út is néha fájdalmas lesz és ijesztő. Épp ezért arra kérlek, ha ezekkel az érzésekkel találkozol, akkor se torpanj meg, menj előre, lépj tovább – garantálom, hogy megéri. Egy igazibb, magabiztosabb, érzékenyebb nővé fogsz válni a végére.

Örülök, hogy itt vagy 🙂 Várlak szeretettel a tréningen!

Öleld magadhoz a világodat!

Szilvi

Szabaítsd fel magadban a nőt!

8 részes gyakorlatorientált online kurzus bevezető áron!

29.900,- Ft  

18.800,- Ft

SZABADON NŐ

Kattints ide!

Kezdj bele most!

Segítek, hogy az a nő lehess, aki mindig is akartál lenni.
Kezdhetjük?
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0