Barion Pixel

Üdvözöllek! Kun Szilvi vagyok

integrál szemléletű önismereti csoportvezető, tréner

Hiszek abban, hogy valódi változás akkor jön el az életünkben, ha abbahagyjuk a menekülést önmagunktól és a küzdést árnyékainkkal. Ha megállunk, és van bátorságunk rájuk nézni, beölelni és akár még szeretni is – a jutalmunk mély belső kapcsolódás lesz önmagunkkal.

Ezen az úton kísérlek, ha velem jössz…

Célom, hogy szeretettel és elfogadással támogassam az önismereti folyamatodat, mint egy jó bába a szülést – aki van, hogy puhán beölel és elringat, de ha kell üvöltve buzdít, vagy együtt sír és úszik a szülés eksztatikus pillanataiban. Te szülöd világra egy jobb és teljesebb önmagadat és én mindvégig melletted vagyok. Mindannyian vajúdunk, hogy megszüljük kiteljesedett önmagunkat, aki képes megvalósítani küldetését és a lehető legteljesebben megélni személyes potenciálját. Levetjük azokat a burkokat, amiket megfelelésből, félelemből, szégyenből felépítettünk, és megszabadulunk korlátozó hiedelmeinktől.

személyes

Szélsőséges állapotokat éltem meg életem első felében – voltam drogos és munkanélküli, elvált anya 2 gyerekkel, voltam sikeres vállalkozó és visszavonult urbánus remete.

Tanítottam az Integrál Akadémián, 2011-ben társalapítója voltam az Integrál Intézetnek, 5 évig vezettem a MagNet Közösségi Házat, majd 2017-ben úgy döntöttem, hogy teljes időmet a csoportvezetésnek szentelem.

Bejártam mélységeket és magasságokat, aminek csoportvezetőként most az áldását élem. A pokol mélyére lemegyek veled, ha azon keresztül vezet az utad, hogy aztán megélhesd a kegyelem terét, vagy az Univerzum megtartó erejét.

Kicsi gyerekként indultam el az önismereti úton – 2003-ban kezdtem el tanulni és képződni, hogy másoknak is támogatást tudjak adni. Meghatározó képzéseim: Integrál Akadémia – integrál pszichológia, hipnoterápia, pszichodráma, bodywork, Integral Core Dynamics, GROW trénerképzés…

képzések

csoportjaim

Szenvedélyem a csoportvezetés, amit 2008-ban kezdtem el. Integráltan dolgozom a bodywork, pszichodráma, művészetterápia, fúziós állítás, kognitív gyakorlatok és a mozgásmeditáció eszközeivel. Mély és transzformáló élményre számíthatsz – lelked eldugott rétegeibe utazunk, olyan érzéseket tapasztalsz, amikről talán nem is tudtál, hogy benned vannak.

Biztonságos és elfogadó teret teremtek, amiben helye van a fájdalomnak és sírásnak, a dühnek és üvöltésnek, a felszabadító extázisnak, vagy akár az őrületnek. Hangsúlyt kap az életed során elszenvedett sérülések és hiányok feltárása és azok erőforrássá alakítása, hogy lehessen más!

Szeretettel várlak az önismereti csoportjaimon, a táboromban vagy az Integrál Csoportvezető Tréningemen!

Csoportjaimon integráltan dolgozom különböző test-orientált önismereti módszerekkel, úgymint Bodywork, Integral Core Dynamics, mozgásmeditáció. Ezen kívül használok művészetterápiás, pszichodramatikus és imaginációs gyakorlatokat, valamint a családállítás elemeit. Mivel több módszerben képződtem, ezeket szeretem intuitíven alkalmazni, vegyíteni, úgy hogy a leginkább támogassa a csoport folyamatot és az egyéni fejlődésedet.

a módszer

miért a test?

A test kapu önmagadhoz és ÖNMAGADHOZ. Segítségével kapcsolódni tudsz elfojtott érzéseidhez, a múltadhoz – ez a regresszív irány – és kapcsolódni tudsz isteni, magasabb részedhez, a transzcendenshez is – ez a spirituális irány.

A valódi önismeret a szavakon és racionalitáson túl kezdődik – nincs mellébeszélés, nincs kimagyarázás, csak a tapasztalás. A tested nem hazudik, a racionalitásod az önvédelmi mechanizmusok mentén könnyen átver. A testet eszközként használjuk ahhoz, hogy kijöjjünk a fejünkből, az örökös agyalásból és megérkezzünk az itt és most valóságába.

Tested őrzi azoknak az élményeknek a lenyomatát is, melyekről még nincs emléked vagy túl fájdalmasak voltak és ezért tudattalanul elfojtottad. A testtel való munkában ezekkel a lenyomatokkal dolgozunk. Ezek az élmények tudattalanul hatnak a hétköznapjainkra, kapcsolatainkra, de nem tudjuk őket racionálisan elérni magunkon belül. A testtel való munka mélyen szembesít azokkal a részeiddel, melyeket a hétköznapi tudatállapotban ügyesen elrejtesz magad elől.

Mozgás- és táncterápiás irányzatokból fejlődött ki, de nem tánc, és nincsenek benne megkoreografált elemek. A mozgás nagy jelentőséget kap, de nincs jó és rossz mozdulat, szabad mozgás van, ami a pillanatból születik. A testet eszközként használjuk ahhoz, hogy kapcsolódjunk érzéseinkhez, belső igazságunkhoz és engedjük, hogy megszülessenek azok a mozdulatok, melyek tükrözik belső valóságunkat. Befelé figyelünk és nem akarunk mozdulni, egyszerűen csak hagyjuk, hogy megtörténjenek a mozdulatok.

Szavak nélküli testmunka, mely erősíti a jelenlétedet az itt és mostban. Mindennapjainkban a szavak és a gondolatok elviszik a fókuszt a jelenről, mert jellemzően a múltról vagy a jövőről szólnak. Olyan érzelmekben vagyunk, melyeket egy-egy gondolat hív meg. Amikor a testünket használjuk – érintünk, mozdulunk, megérintenek, kapcsolódunk – kijövünk a fejünkből, elcsitul az agyalásunk és megérkezünk a jelenbe. Abba, hogy itt és most mit érzel, hol érzel, hogyan mozdulsz. A testmunka összekapcsol önmagaddal, belső világoddal és ennek eredményeképpen mélyebben, igazabbul kapcsolódsz másokkal is.

A bodywork – a teljesség igénye nélkül – segít, hogy erősebbé váljon a jelenléted, fejlődjön a tudatosságod az én-határok, bizalom, intimitás, agresszió kezelés, erőforrás megtalálás és spirituális kiteljesedés témákban.

a Bodywork módszer

mi történik konkrétan?

A gyakorlatokat az adott témához találom ki és sokszor a helyszínen születik meg bennem. Minden gyakorlat egyben analógia az életedre, kapcsolataidra, mintázataidra, melyek lehetnek egyéni, páros, hármas, kis csoportos vagy teljes csoportos mozgások, érintések, mozdulatok. Instrukciót kapsz és a feladat közben nem beszélünk, viszont végig zene kíséri a folyamatot. A mozgásos vagy alkotós folyamatok után lehetőséged van a verbális megosztásra és feldolgozásra, ami azért fontos, hogy a tudatod számára is érthető, befogadható legyen mindaz, ami a folyamat során történt veled.

Ha kész vagy mélyen szembenézni önmagaddal, várlak szeretettel a csoportjaimon!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0